This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
Common Questions (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : Common Questions
Subject Topic: Install v2 and v3 in the same server (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
R.Santana
Newbie


Joined: 07 March 2008
Location: Spain
Posts: 1
Posted: 07 March 2008 at 6:21am  

Hello,

I've both licensed versions and some web sites using v2.0, I'd like to install v3 in the same server but I'd like that v2 sites will work like now and new the web sites to use v3.

Is that possible?

Thanks
Back to Top
 
Lexey
Moderator Group


Joined: 15 August 2002
Location: Russian Federation
Posts: 8119
Posted: 09 March 2008 at 9:17am  

Yes, 2.x and 3.x could work side by side.
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum