This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: Problem with subdomains (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
nldeshpande
Newbie


Joined: 22 January 2008
Location: India
Posts: 2
Posted: 07 February 2008 at 5:18am  

Hi All,

I have a site www.khichdee.com which is using linkfreeze.

I have subdomains for various cities in India so that users can then browse content related to the city of their choice.

There is a subdomain for each city.

Whenever a link is going from www.khichdee.com to say ahmedabad.khichdee.com , the urls are not modified by linkfreeze.

Is there a way to notify linkfreeze to modify all the urls pointing to khichdee.com ?

Thanks for your time.

Nilesh Deshpande
Back to Top Visit nldeshpande's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 08 February 2008 at 6:12am  

No. The problem is you are using absolute links to link to another site and LinkFreeze consider it as external link. LinkFreeze cannot know where there is LinkFreeze installed on this external web site. You will need to modify these links manually.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum