This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: Trial and Manual Installation (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
Flipflop
Newbie


Joined: 12 December 2007
Posts: 13
Posted: 12 December 2007 at 1:39pm  

Does the free trial and manual installation work or is the trail only via the installer?

I tried the manual installation and could not get it to work, so that was my first question, thank you.
Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 13 December 2007 at 6:44am  

Yes, manual installation should also include trial. Please follow troubleshooting section from documentation.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
Flipflop
Newbie


Joined: 12 December 2007
Posts: 13
Posted: 13 December 2007 at 7:20am  

Thanks for the reply.

I created a directory one level above my domains webroot and placed the LinkFreeze.dll and the LinkFreeze.ini within that folder, gave read permissions to everyone. I added the ISAPI filter linkfreeze and pointed it to the dll in that folder, the priority of the filter remained *unknown* and the filter was not enabled (button greyed out).

My ini file is below;

Code:

#################################################
# LinkFreeze Configuration file


#################################################
# Registration information

RegistrationName=
RegistrationCode=


##################################################
# Filter notification order. Possible values: MEDIUM, HIGH, LOW
NotifyOrder = MEDIUM


##################################################
# Set to True to log modified URLs, otherwice log original (dynamic) URL format
LogRewrite = False


##################################################
# Examples of configuration records

# 1. Apply to the whole site
#    Replace ?, & and = by dashes, replace .asp file extension with .htm
#    and move file extension to the end of file
/        ---    .asp    [MoveExt,AbsLinks]


# 2. Use regular expression
#    Replace ?, & and = by dashes.
#    Replace .cfm file extension with .htm
#@.*        ---    .cfm


Any pointers would be appreciated, thank you.


Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 14 December 2007 at 5:28am  

Please read application and system logs to see possible reason why the filter was not loaded. Also make sure there are no Deny permission records on this folder.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
Flipflop
Newbie


Joined: 12 December 2007
Posts: 13
Posted: 14 December 2007 at 6:47am  

The EM just states the service could not be loaded but then again I have not installed the message dll or made the registry changes.

Does the 32bit version run on 64bit machines, could that be the issue?

I see there is no trial with the 64bit version hence the reason I did not try it.
Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 17 December 2007 at 9:09am  

Sorry, LinkFreeze is not available in 64-bit version yet. We will create 64-bit version in a month or so.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
Flipflop
Newbie


Joined: 12 December 2007
Posts: 13
Posted: 19 December 2007 at 5:45am  

OK, thank you.
Back to Top
 
Flipflop
Newbie


Joined: 12 December 2007
Posts: 13
Posted: 30 December 2007 at 11:32am  

This is running 32bit my mistake, I am still unable to load the site if I enable the ISAPI filter, the following error is in the EM.

Code:

Event Type:    Error
Event Source:    W3SVC-WP
Event Category:    None
Event ID:    2268
Date:        12/30/2007
Time:        11:56:27 AM
User:        N/A
Computer:    SM008
Description:
Could not load all ISAPI filters for site/service.  Therefore startup aborted.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 05 00 00 00               ....   



Back to Top
 
Flipflop
Newbie


Joined: 12 December 2007
Posts: 13
Posted: 30 December 2007 at 12:35pm  

Never mind this was a permission issue, I double checked but must have missed something.
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum