This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: Urgent query regarding License (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
amitmathur
Newbie


Joined: 22 October 2007
Posts: 3
Posted: 22 October 2007 at 8:01pm  

Hello,

We have been using Single Server License of LinkFreeze on one server since 6 months. Now we want to decommission that server and are setting up all the domains on a new server. We want to associate the license with new server. How to surrender the linkfreeze license from old server so that we can use it on new server? Please let us know.

Rgds,
Amit

Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 23 October 2007 at 7:20am  

Install LinkFreeze on a new server in trial mode. after everything will work fine and your old server will be retired you can then enter your registration key on a new server.
LinkFreeze in trial mode run fully production, the only limitation is a trial period.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
amitmathur
Newbie


Joined: 22 October 2007
Posts: 3
Posted: 28 October 2007 at 4:19am  

Dear Yaroslav,

Thanks for your reply.

As suggested by you, I have uninstalled Linkfreeze from the old server. After uninstalling, using the same registration information, when I register on the new server, it is not accepting the registration details.

Pls help me as only a few days are remaining for the trial mode to expire.

Rgds,
Amit Mathur
Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 28 October 2007 at 6:34am  

Please make sure you are entering correct registration name with your key and you are trying to register correct product.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
amitmathur
Newbie


Joined: 22 October 2007
Posts: 3
Posted: 28 October 2007 at 6:50am  

< src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" =text/> Thanks for your reply. I am able to register the product.

Actually, I was entering the registration information and clicking ok. But actually, I had to click on "Apply" button also after clicking "OK". Hence, the product was not registering.

Rgds,
Amit Mathur < =text/> _uacct = "UA-2881833-1"; urchinTracker();

Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum