This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: 404 Error after Upgrade Linkfreeze (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
chk1212
Newbie


Joined: 28 September 2007
Location: United States
Posts: 18
Posted: 11 October 2007 at 9:45am  

Hi,

I just upgraded linkfreeze 5x to 80.
And then I have 404 error, if there is some "." on the querying string

This is what I am using for filder
 @[^.]*/|[^?]+\.aspx.*

This is original url
 http://www.mysite.com/bymajor.aspx?code=44.&id=7997


And linkfreeze url is this
 http://www.mysite.com/bymajor.aspx/code/44./id/7997

This works on 5x version.


I tested this url, it works fine. I think "." after "44" makes the problem
 http://www.mysite.com/bymajor.aspx/code/44/id/7997

Please help me.

Thanks,

Andrew

Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 12 October 2007 at 8:44am  

Unfortunately, we were unable to reproduce your problem.

Please show you complete LinkFreeze configuration (you can send it on support email).

Please show IIS logs for the above request and tell don't you have any ISAPI filters (like URLscan or other products that may cause problems) installed?

It would be perfect to see your site online. Is it possible?


__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 
chk1212
Newbie


Joined: 28 September 2007
Location: United States
Posts: 18
Posted: 12 October 2007 at 10:06am  


I removed the regEx and used "/". It still doesn't work.
The below is the linkfreeze filter file.


#################################################
# LinkFreeze Configuration file
# Version 2, 2, 0, 80


LogRewrite=False
NotifyOrder=MEDIUM


/        ///




And this is the log for the 404 error

2007-10-12 14:38:35 W3SVC837377894 WSD1R 171.10.13.28 GET /bymajor.aspx/mn/Engineering/cipcode/14./sponsor/7997 - 80 - 171.10.11.107 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+5.1;+.NET+CLR+2.0.50727;+InfoPath.1;+.NET+CLR+1.1.4322) http://wsd1r.online-colleges.petersons.com/ wsd1r.online-colleges.petersons.com 404 0 2


You can't access this server becasue this is development server.
But http://online-colleges.petersons.com is production site and it works fine.

I appreciate your help

Thanks,

Andrew

Back to Top
 
chk1212
Newbie


Joined: 28 September 2007
Location: United States
Posts: 18
Posted: 17 October 2007 at 9:32am  


Anybody knows support email address?

Thanks,
Andrew
Back to Top
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 19 October 2007 at 4:11am  

Please, send to [email protected] bymajor.aspx
Back to Top
 
chk1212
Newbie


Joined: 28 September 2007
Location: United States
Posts: 18
Posted: 23 October 2007 at 12:16pm  

It works now. I don't know how it works.

Thanks,

Andrew
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum