This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: New Sites Not Working (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 22 August 2007 at 11:12am  

I Have a server licence and new sites that i enable link freeze on dont freeze the links, however the urls that linkfreeze would create do work such as http://www.silvergroves.co.uk/ecommerce/scripts/default~idPage~5.htm

P.S. I have downloaded the new version of linkfreeze and installed it.

This is the only linkfreeze errors i have found but it seems common

Helicon.LinkFreeze

Unhandled exception caught. Last error is: (0) No description Exception code is: (c0000005)

PLease help this is urgent!

Best REgards

John Wright

Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 22 August 2007 at 12:50pm  

I have also noticed that the following url works

http://www.silvergroves.co.uk/1default.asp

However this one does not

http://silvergroves.co.uk/1default.asp

My config file is below

#################################################
# LinkFreeze Configuration file
# Version 2, 2, 0, 76


LogRewrite=False
NotifyOrder=MEDIUM


/  ~~~ .asp  [MoveExt,AbsLinks,Redirect]

Best Regards

John Wright

Back to Top
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 22 August 2007 at 3:05pm  

Please uninstall build 76 and try

http://www.helicontech.com/download/linkfreeze/linkfreeze0075.msi
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 22 August 2007 at 4:36pm  

Hi,

How do i unistall v76 and will it effect the rest of my sites and thier settings?

Best Regards
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 22 August 2007 at 5:14pm  

Hi,

I installed that version and still no change!

However i have now fixed the links eariler in the post.


What should i try next?

Best Regards
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 22 August 2007 at 6:09pm  

Just thought i would provide you witha little more info

Windows Server 2003 Web Edition

I have a total of 0ver 20 sites on my server 6 of which are running linkfreeze.
Back to Top
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 23 August 2007 at 6:02am  

Plase check version of files

"C:\Program Files\Helicon\LinkFreeze\Filters\LinkFreezeXXX.dll"
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 6:19am  

All v75
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 6:33am  

All .dd files are v75 Can I call you to discuss this as could be easier to explain the situation.

Whats your number?

Best Regards

John Wright
Back to Top
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 23 August 2007 at 6:45am  

Sorry, we do not provide on-line support.

>Unhandled exception caught. Last error is: (0) No description Exception code is: (c0000005)

What date of this log record?

Are you using ISAPI_Rewrite?

Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 6:59am  

I,m Not using ISAPI_REWRITE

Error    22/08/2007    15:31:27    Helicon.LinkFreeze    None    518    N/A    D69LBB2J
Error    22/08/2007    04:55:59    Helicon.LinkFreeze    None    518    N/A    D69LBB2J
Error    22/08/2007    03:47:00    Helicon.LinkFreeze    None    518    N/A    D69LBB2J
Error    22/08/2007    03:35:37    Helicon.LinkFreeze    None    518    N/A    D69LBB2J
Error    22/08/2007    03:33:14    Helicon.LinkFreeze    None    518    N/A    D69LBB2J
Error    22/08/2007    03:32:16    Helicon.LinkFreeze    None    518    N/A    D69LBB2J
Error    22/08/2007    03:22:45    Helicon.LinkFreeze    None    518    N/A    D69LBB2J
Back to Top
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 23 August 2007 at 7:49am  

This is impossible!! this message has been removed at least as 1 year ago!


www.silvergroves.co.uk and silvergroves.co.uk
is a different sites on one machine?
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 7:55am  

no same site
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 7:57am  

I also found alot of these errors

Error    07/07/2007    00:44:33    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:33    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:31    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:31    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:25    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:13    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:13    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:11    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:11    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Error    07/07/2007    00:44:03    Helicon.LinkFreeze    None    516    N/A    D69LBB2J
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 8:01am  

I need this application to work properly, i cant undersatnd what is different from one site to another look at this url for silvergroves

https://www.silvergroves.co.uk/ecommerce/admin/ All links on left frozen


https://silvergroves.co.uk/ecommerce/admin/ All links on left still frozen

This is very strange

Best Regards
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 8:05am  

What should i use 32 or 64 bit version?

2 x Intel Xeon 3Ghz Processor i think
Back to Top
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 23 August 2007 at 8:40am  

I don't why and how this possible. But this issue looks like very old bug. Please again check all version of LinkFreeze what loaded into IIS.

I can't see any difference for https://www.silvergroves.co.uk/ecommerce/admin/ and https://silvergroves.co.uk/ecommerce/admin/

For you configuration you need 32 bit version.
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 8:57am  

Thats what i mean for the first example it seems to stop working if you leave out the www. however in the second example it doesent.

first example

http://www.silvergroves.co.uk/1default.asp

http://silvergroves.co.uk/1default.asp

second example

https://www.silvergroves.co.uk/ecommerce/admin/

https://silvergroves.co.uk/ecommerce/admin/




Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 8:59am  

I have also checked and all versions are v75
Back to Top
 
JonnyX
Newbie


Joined: 22 August 2007
Posts: 26
Posted: 23 August 2007 at 9:02am  

I cant undersatnd it!

Even after clean reinstall of v75 it works on the existing sites and not the new ones.

What should i do next?
Back to Top
 

Page of 2 Next >>
 
Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum