This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: Link freeze error??? (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
moomarketing
Newbie


Joined: 13 July 2007
Location: United Kingdom
Posts: 8
Posted: 13 July 2007 at 9:50am  

Hi Guys,

I have an odd error with linkfreeze...

I have link freeze set up on a website which has a number of files / folders set to not be included via the text config.

The error is that if I click a link that goes to a page that is set to be excluded before the page has completly loaded in the browser I get a 404 error.

There seams to be some problem with the method / when link freeze rewrites the URL as the html is served.

What can I do to fix this issue?



__________________
Moo Marketing, search engine marketing specialists, services include:

Pay Per Click Management
Search Engine Optimisation
Website Analytics
Back to Top Visit moomarketing's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 16 July 2007 at 6:18am  

I didn't understand the error from your description. Can I see this problem online somewhere?
Possibly you need to include the folders you have excluded from freezing but enable only request decoding option for this area.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
moomarketing
Newbie


Joined: 13 July 2007
Location: United Kingdom
Posts: 8
Posted: 19 July 2007 at 12:55pm  

Yaroslav wrote:
I didn't understand the error from your description. Can I see this problem online somewhere?
Possibly you need to include the folders you have excluded from freezing but enable only request decoding option for this area.


Yes you can see the error on this site:

http://www.daryl-showers.co.uk/

If you click on one of the website pages and before the page has completly loaded click on the 'showroom locator' link in the left menu the site errors.

If you click on the same link after the page has fully loaded there is no error.


__________________
Moo Marketing, search engine marketing specialists, services include:

Pay Per Click Management
Search Engine Optimisation
Website Analytics
Back to Top Visit moomarketing's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 21 July 2007 at 7:48am  

Sorry, I was unable to reproduce the problem. Maybe page loaded too fast :)
Could it be your local web browser cache issue? I don't see any reasons fro the error you are describing on that page.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
moomarketing
Newbie


Joined: 13 July 2007
Location: United Kingdom
Posts: 8
Posted: 24 July 2007 at 9:15am  

Hi Yaroslav,

If you goto the following page (it is busy with a lot going on so should take a while to load)

http://www.daryl-showers.co.uk/product_pages/PRODUCTS_BY_RANGE~CollectionID~12~CollectionName~Minima.htm

and before it loads click on the 'showroom locator' link in the left menu

__________________
Moo Marketing, search engine marketing specialists, services include:

Pay Per Click Management
Search Engine Optimisation
Website Analytics
Back to Top Visit moomarketing's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 25 July 2007 at 6:03am  

No problem again.
It really can be a problem of your local cache or proxy server. Try to reload this page using Ctrl+Refresh button.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
cf_asp_al
Newbie


Joined: 08 February 2007
Posts: 7
Posted: 25 July 2007 at 6:12am  

I believe this is a javascript error caused by the dom not being loaded competely
Back to Top
 
moomarketing
Newbie


Joined: 13 July 2007
Location: United Kingdom
Posts: 8
Posted: 26 July 2007 at 10:47am  

It shouldn't be a cash issue as it is occuring on multiple machines dotted all over the UK (every machine we have tried it on).

What do you mean by dom not loaded??


__________________
Moo Marketing, search engine marketing specialists, services include:

Pay Per Click Management
Search Engine Optimisation
Website Analytics
Back to Top Visit moomarketing's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 27 July 2007 at 4:27am  

Please upgrade to the latest build of LinkFreeze first. Possibly you encouter problem with IE7 encoding characters in links.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
moomarketing
Newbie


Joined: 13 July 2007
Location: United Kingdom
Posts: 8
Posted: 30 July 2007 at 4:45am  

Hi Yaroslav, I have forwarded your comment onto the server admin to check which version and to upgrade if necesary.

However it has been happening in various browsers not just ie7, i mainly use firefox.


__________________
Moo Marketing, search engine marketing specialists, services include:

Pay Per Click Management
Search Engine Optimisation
Website Analytics
Back to Top Visit moomarketing's Homepage
 
cf_asp_al
Newbie


Joined: 08 February 2007
Posts: 7
Posted: 30 July 2007 at 5:00am  

We have had a similar looking problem when using ajax in the page. The DOM (document object model) takes awhile to load and created a similar problem with links for us.  If this doesnt happen with linkfreeze turned off then its not the problem, I was just offering something to check.
Back to Top
 
moomarketing
Newbie


Joined: 13 July 2007
Location: United Kingdom
Posts: 8
Posted: 30 July 2007 at 5:14am  

Hi Guys,

I have just had word from the server admin that LinkFreeze was upgraded on the server 2 weeks ago.


__________________
Moo Marketing, search engine marketing specialists, services include:

Pay Per Click Management
Search Engine Optimisation
Website Analytics
Back to Top Visit moomarketing's Homepage
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 30 July 2007 at 5:26am  

Try to turn off "Redirect old style requests" feature.
Back to Top
 
moomarketing
Newbie


Joined: 13 July 2007
Location: United Kingdom
Posts: 8
Posted: 30 July 2007 at 5:33am  




__________________
Moo Marketing, search engine marketing specialists, services include:

Pay Per Click Management
Search Engine Optimisation
Website Analytics
Back to Top Visit moomarketing's Homepage
 
moomarketing
Newbie


Joined: 13 July 2007
Location: United Kingdom
Posts: 8
Posted: 30 July 2007 at 5:34am  

hi, turned off the feature but problem still there so turned back on.

(sorry for blank post above)


__________________
Moo Marketing, search engine marketing specialists, services include:

Pay Per Click Management
Search Engine Optimisation
Website Analytics
Back to Top Visit moomarketing's Homepage
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 31 July 2007 at 3:02pm  

Please contact [email protected] regarding this topic and we will send you a debug build version of LinkFreeze so you can log some information that will help us to troubleshoot this problem.
Please include link to this topic in your post.
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum