This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: URL’s Ending in ? (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
moishier
Groupie


Joined: 24 October 2004
Location: United States
Posts: 76
Posted: 15 June 2007 at 10:20am  

I have an issue that Linkfreeze will send requests in a loop if the URL ends in ?. For example:

http://www.sites.com/page.asp? will perpertually redirect to itself.

My config is below (I simplified what I had to what you see below, and this is still an issue):

#################################################
# LinkFreeze Configuration file
# Version 2, 1, 0, 61


LogRewrite=False
NotifyOrder=MEDIUM


/          ///     .asp          [Redirect,Lowercase]
Back to Top Visit moishier's Homepage
 
moishier
Groupie


Joined: 24 October 2004
Location: United States
Posts: 76
Posted: 18 June 2007 at 4:29pm  

Anybody home?
Back to Top Visit moishier's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 19 June 2007 at 7:47am  

Sorry, I have responsed to incorrect e-mail. Here is it again:

We cannot confirm it now with the version of LinkFreeze available.
Please upgrade to the most current version of LinkFreeze from our web
site.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
moishier
Groupie


Joined: 24 October 2004
Location: United States
Posts: 76
Posted: 19 June 2007 at 12:40pm  

THanks, that seems to have resolved this.
Back to Top Visit moishier's Homepage
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum