This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: HTML pages being changed to .ASPX | 404 (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
paulb33
Groupie


Joined: 26 March 2007
Posts: 66
Posted: 06 June 2007 at 12:54pm  

I have been experiencing this problem from day one. I applied linkfreeze to a folder in the root of our site. I configured it this way:

#################################################
# LinkFreeze Configuration file
# Version 2, 2, 0, 68


LogRewrite=False
NotifyOrder=MEDIUM


/per_brands/  ~// .aspx @[^?]+\.aspx.*  [MoveExt,Redirect]

This worked in terms of changing the dynamic links on the site to html, however it also change all our relative and absolute .html links to .aspx. This caused the server to give a 404 response. I checked the headers and this is what the server sent back for ALL html pages:

HTTP/1.1 404 Object Not Found =>
Date => Wed, 02 May 2007 18:43:10 GMT
X-Powered-By => ASP.NET
Connection => Keep-Alive
Content-Length => 21085
Content-Type => text/html
Set-Cookie => ASPSESSIONIDQQABTDCB=PLAJGCGANIADHIBHLKIDLKNG; path=/
Cache-control => private 

The only thing I could think of was to make another entry for the root of the site so my configuration is now:

# LinkFreeze Configuration file
# Version 2, 2, 0, 68


LogRewrite=False
NotifyOrder=MEDIUM


/per_brands/  ~// .aspx  [MoveExt,Redirect]
/  ~~~ .html  [MoveExt]

This now randomly gives 404 responses on some of our other apps running in different directories. Any help on this would be GREATLY appreciated. We cannot have at random every link on our site going to 404.

Please Help



__________________
=============================
Paul
=============================
Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 08 June 2007 at 4:45am  

It is rather strange because this problem should be fixef starting from the build 67. Anyway I suggest you to upgrade your linkFreeze version to the current first.

Your first configuration should be sufficient, and you can also remove HTML link filter.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum