This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: Directory Pattern (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
Rogier
Newbie


Joined: 01 March 2007
Posts: 2
Posted: 01 March 2007 at 7:44am  

Hi,

Local it is working fine if i publish the site in inetpub/wwwroot/directory/...

But on my live server the website is running in inetpub/vhosts/site/... (because it is hosted by Plesk) so what do i have to fill in in the Directory Pattern? Because it is not working at this moment.

Best Regards,
Rogier.

Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 03 March 2007 at 5:06am  

maybe you need to place here something like '/sitename' instead of '/'?

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
Rogier
Newbie


Joined: 01 March 2007
Posts: 2
Posted: 05 March 2007 at 4:16am  

It is working. The .dll file was not installed as ISAPI filter for the domain, and there was a caching problem so it looked like it was not working...but everything is ok right now.
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum