This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: *.html rewrites to aspx?? (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
neutcomp
Newbie


Joined: 27 February 2007
Location: Netherlands
Posts: 5
Posted: 27 February 2007 at 5:03am  

Hello,

I have a strange problem a file called test.html is beeing renamed to test.aspx? Not in the url but the server calls the test.aspx but this document does not exists. So I get a 404 error.

Here is my config file.

#################################################
# LinkFreeze Configuration file
# Version 2, 1, 0, 63


LogRewrite=False
NotifyOrder=MEDIUM

@/Content/Book/.*    ?&=
@/(?!/Content/Book/).*  ~// .aspx  [MoveExt,Redirect]

Can someone tell me why?

Thanks
Bjorn

Back to Top Visit neutcomp's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 28 February 2007 at 9:53am  

Please show your web site URL and file example. And show IIS log records corresponding to error requests.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 28 February 2007 at 9:56am  

And please upgrade to the latest version of LinkFreeze. Simply download and run installation file. I'm not sure about your problem, but I have an assumption that upgrading can help you.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
neutcomp
Newbie


Joined: 27 February 2007
Location: Netherlands
Posts: 5
Posted: 01 March 2007 at 2:03am  

The Link can be found at:

http://www.sudtours.nl/Testing/test.html

It contains:

<html>
<head>
 <title>LinkFreeze test</title>
</head>
<body>
 Welkom LinkFreeze tester
</body>
</html>

I am using version: 2.1.0.63

Hope you can find a solutions for this problem.

Thanks
Bjorn

Back to Top Visit neutcomp's Homepage
 
neutcomp
Newbie


Joined: 27 February 2007
Location: Netherlands
Posts: 5
Posted: 01 March 2007 at 2:22am  

It fixed my problem indead!

Thanks!

Back to Top Visit neutcomp's Homepage
 
neutcomp
Newbie


Joined: 27 February 2007
Location: Netherlands
Posts: 5
Posted: 01 March 2007 at 2:51am  

neutcomp wrote:

It fixed my problem indead!

Thanks!

 

Noooooooo

Verry strange at my test enviroument it fixed my problem but on the live machine it did not.

http://www.sudtours.nl/files/rotterdamairport/index.html

Hope this make sense to you know?

Back to Top Visit neutcomp's Homepage
 
neutcomp
Newbie


Joined: 27 February 2007
Location: Netherlands
Posts: 5
Posted: 01 March 2007 at 3:03am  

Oeps , strange but after a iisreset it really, really fixed my problem know.

Thanks!

Back to Top Visit neutcomp's Homepage
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum