This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: Link Freeze and DoItLive (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
Dominion
Newbie


Joined: 29 November 2006
Posts: 11
Posted: 19 December 2006 at 4:59pm  

Hi All,

Im using a cms called DoItLive. If i enable link freeze it rewrites the urls however no matter what link you click on it still loads the homepage even with the rewritten url in the address bar???

Anyone know how to fix this issue?

Cheers
Adam.

Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 20 December 2006 at 6:12am  

Can you please show me the problem in action, or at least your web site with the CMS itself?

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
Dominion
Newbie


Joined: 29 November 2006
Posts: 11
Posted: 20 December 2006 at 7:34am  

Hi Yaroslav

The url i am trying to apply it to is http://www.perfectpatients.com

I cant leave it on as none of the clients would be able to access anything.
I was using the underscore for the replacement character to if that is of any help.

Cheers
Adam
Back to Top
 
Sergey
Admin Group


Joined: 11 March 2005
Posts: 750
Posted: 20 December 2006 at 9:34am  

Please read "Substitution characters" chapter in the LinkFreeze documentation.

And try use other character, for example '~'
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum