This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
HotlinkBlocker (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : HotlinkBlocker
Subject Topic: "Low" Priority (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
freitasm
Newbie


Joined: 11 December 2005
Location: New Zealand
Posts: 28
Posted: 30 March 2006 at 8:30pm  

I have installed 0.45 over .38 on my server and when I look at the ISAPI list it shows HotlinkBlocker with Priority "Unknown" and I can't move it up or down - it also seems not to be working...

Any ideas?
Back to Top Visit freitasm's Homepage
 
freitasm
Newbie


Joined: 11 December 2005
Location: New Zealand
Posts: 28
Posted: 30 March 2006 at 8:37pm  

Hmmm. Just rebooted the server (not to do it everyday) and it now says "Medium".

Thanks anyway...
Back to Top Visit freitasm's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 31 March 2006 at 8:30am  

This is normal since IIS don't load filters immediately. After you access some pages on your site and restart IIS console you should see current filter status.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum