This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
HotlinkBlocker (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : HotlinkBlocker
Subject Topic: PDF files load blank (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
jmu2216
Newbie


Joined: 04 January 2006
Location: United States
Posts: 4
Posted: 04 January 2006 at 9:41am  

I am using the REFERRER method for a directory with only PDF files.  Blocking the files from hotlinking works fine but when I try to navigate to the files the correct way the page loads with an empty page. 

I am using the same method for a directory of jpg images and it works just fine. 

Windows Standard Server 2003 / IIS 6

Registered Version of Hotlink Blocker

Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 04 January 2006 at 12:44pm  

Can you please show your site and links you are talking about?

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
jmu2216
Newbie


Joined: 04 January 2006
Location: United States
Posts: 4
Posted: 04 January 2006 at 12:50pm  

Can you email me privately for that info??  Can you retrieve my email address from my registration or do I need to give it to you?
Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 04 January 2006 at 1:06pm  

Simply send this information to the [email protected]ontech.com and please include link to this topic in the mail.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 05 January 2006 at 2:08pm  

Actually it works as expected. REFERER protection method should not be used to protect PDF files and other content that is not server directly by a browser. You can use REDIRECT protection instead.
Or better always use LINK protection as recommended in documentation.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
jmu2216
Newbie


Joined: 04 January 2006
Location: United States
Posts: 4
Posted: 09 January 2006 at 10:15am  

Changed to the REDIRECT method and everything seems to be working as planned.  Thanks for the quick response.

 

 

Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum