This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
HotlinkBlocker (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : HotlinkBlocker
Subject Topic: Only 1 of the values are being filled in. (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
maddhacker24
Newbie


Joined: 05 April 2005
Location: United States
Posts: 11
Posted: 09 November 2005 at 10:32pm  

Refer to the following code below.

When I set up the Link Protection with the following code, only one of the xxxxx values are being filled in with the digital signing time stamp.

The part of the code that gets the working value is: src= "">xxxxxxxxxxxxxxxx/video1.wmv

The other 2 identical pieces of code do not pick up the special value.  They keep the xxxxxxxxxxxxxxxx, which doesnt allow our site to load the videos correctly.  I'm wondering if there is a bug.

Could you look into this?  We bought 5 licenses.

Thank you.

<object width="350" height="350" classid="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" id="mediaplayer1">
<param name="Filename" value="Files/xxxxxxxxxxxxxxxx/video1.wmv">
<param name="AutoStart" value="True">
<param name="ShowControls" value="True">
<param name="ShowStatusBar" value="True">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="True">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/MediaPlayer/" width="350" height="350" src= "">xxxxxxxxxxxxxxxx/video1.wmv" filename="Files/xxxxxxxxxxxxxxxx/video1.wmv" autostart="True" showcontrols="True" showstatusbar="True" showdisplay="False" autorewind="True"></embed>

Back to Top
 
maddhacker24
Newbie


Joined: 05 April 2005
Location: United States
Posts: 11
Posted: 09 November 2005 at 10:34pm  

Looks like the previous post picked up on the html and munged it a bit.  I'm sure you get what im trying to say though.  If not, I will try to go more into detail.  Thanks!

Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 10 November 2005 at 1:59am  

This is not actually a bug, only lack of functionality so HotlinkBlocker simply won't pick up URLs form these attributes. I will add these functions tomorrow.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 
maddhacker24
Newbie


Joined: 05 April 2005
Location: United States
Posts: 11
Posted: 10 November 2005 at 8:48am  

Thanks, I will test this once you get the new rev out with those functions.

-Mike

 

Back to Top
 
Yaroslav
Admin Group


Joined: 15 August 2002
Posts: 6520
Posted: 17 November 2005 at 1:07pm  

Finally I got rid of this problem. Please download latest build of HotlinkBlocker.

__________________
Yaroslav Govorunov,
Helicon Tech
Back to Top Visit Yaroslav's Homepage
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum