This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

Helicon Ape (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : Helicon Ape
Subject Topic: MaxMind mod_geoIP
Author
Message |
japanese
Newbie


Joined: 13 December 2010
Posts: 11
Posted: 20 January 2012 at 6:27am

Hello,

Do you know if it is possible to make MaxMind mod_geoip work with APE?

http://www.maxmind.com/app/mod_geoip

If it is possible would the applicable API be the one for apache 1.3.x or 2.x?

With thanks,

Tony.

 

Back to Top
 
Guests
Guest


Joined: 01 October 2003
Online Status: Online
Posts: -160
Posted: 20 January 2012 at 7:19am

Hello,

Currently we do not have that one, but as a workaround we may suggest mod_dbd + mod_rewrite.

Regards
Andrew

Back to Top
 
japanese
Newbie


Joined: 13 December 2010
Posts: 11
Posted: 20 January 2012 at 8:04pm

Thanks for the suggestion Andrew but I think it may prove very difficult and time consuming unless you have an idea here?

The reason I want to use it is to use it is to redirect visitors from certain countries to certain pages.

This is a massive number of IP ranges, and they are constantly updated too.

Many thanks,

Tony.

 

Back to Top
 
Guests
Guest


Joined: 01 October 2003
Online Status: Online
Posts: -160
Posted: 23 January 2012 at 5:26am

Well,

We do not have a module for that. But we did use the DB and rewrite for corporate needs.
The database is free itself, and we never updated it. Just never felt to do this.

Regards
Andrew
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version