This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

Helicon Ape (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : Helicon Ape
Subject Topic: WordPress Permalinks Not Working
Author
Message |
khassebr
Newbie


Joined: 13 June 2011
Posts: 1
Posted: 13 June 2011 at 4:55pm

I am running a WordPress site on a Windows 2008 server and have installed Helicon Ape for rewrite purposes. I am using a custom permalink structure set within the WordPress admin.

I followed the instructions on this article on the Helicon web site to tune WordPress and Helicon Ape:
http://www.helicontech.com/articles/tuning-wordpress-with-helicon-ape-on-iis7-permalinks-browserserver-caching-compression/

My permalinks will work fine for a couple days then mysteriously stop working. I never get a 404 page not found error, what happens is the URL in the browser will change but the page won't change. It just stays on the same one.

I thought I had fixed it by going to my Permalinks settings and simply clicking the "Save Changes" button (without making changes to my custom structure). It fixes it every time. The problem is, the issue keeps coming back and I have to keep going in and saving changes. Can anyone tell me what might be going on here?


Back to Top
 
Vyacheslav
Admin Group


Joined: 02 July 2008
Location: Ukraine
Posts: 1542
Posted: 14 June 2011 at 7:21am

Hello.
Please check NTFS permissions for .htaccess file in the web-site’s folder. Application pool user should have read permission.
You may find more information in Troubleshooting section of the documentation: http://www.helicontech.com/ape/doc/troubleshooting.htm

Thank you.

__________________
Slavik Shynkarenko,
Helicon Tech.
Back to Top Visit Vyacheslav's Homepage
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version