This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

Helicon Ape (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : Helicon Ape
Subject Topic: Cakephp on IIS 7.5
Author
Message |
ecbmarketing
Newbie


Joined: 04 August 2010
Posts: 4
Posted: 04 August 2010 at 8:51pm

Im having a very torublesome issue at present with cakephp running on IIS using Ape. The website is working for the most part but the pagination redirect seems to be totally broken.

http://www.ecbnz.co.nz/ecbnz/nzretailviews/viewcar/Ford/Falcon%20FG

If you look at that page youll see cake works and all my data is showing but if you click "previous model" or use the "jump to model" drop down youll get a bad request or web page cannot be found error. This all works perfectly on my test server, which truth be told is just using xampp. Im thinking there is something i need to change with the mod rewrite on ape with pagination?

Thanks for your help!

Back to Top
 
Vyacheslav
Admin Group


Joined: 02 July 2008
Location: Ukraine
Posts: 1542
Posted: 05 August 2010 at 8:27am

Hello,
I tried both links and they worked. Have you fixed the problem?
Please let me know if you need any assistance.
Thanks.

__________________
Slavik Shynkarenko,
Helicon Tech.
Back to Top Visit Vyacheslav's Homepage
 
ecbmarketing
Newbie


Joined: 04 August 2010
Posts: 4
Posted: 05 August 2010 at 4:37pm

Hi, thanks for the response.

Yes i managed to fix the issue it was to do with cake using colons for pagination (ie "page:1") changing it to a dash fixed the issue. Not sure if its to do with ape, IIS or just my host.

Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version