This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

Helicon Ape (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : Helicon Ape
Subject Topic: Bad request with :
Author
Message |
Marwan
Newbie


Joined: 01 August 2008
Location: Brazil
Posts: 7
Posted: 04 August 2010 at 7:33am

Hello, I'm having a problem with the mod_linkfreeze

When I disable the mod and try to access the url "http://www.mydomain.com.br/buscanews.asp?q=tag:vestidos" works.

But when I activate the mod and try to access the URL "http://www.mydomain.com.br/buscanews~q~tag:vestidos.htm" I always get the response "Bad Request"

Can you help?

Chiquitto
Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 04 August 2010 at 8:31am

Hi,
the thing is that IIS tries to find web.config at this location "/buscanews~q~tag:vestidos.htm" and semicolon character is not possible in
system path.
So, if possible, try to get rid of ":" inside your URLs...

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 
Marwan
Newbie


Joined: 01 August 2008
Location: Brazil
Posts: 7
Posted: 04 August 2010 at 9:15am

Can I change the ":" by which character?
It may be a dot "." ?

Chiquitto
Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 05 August 2010 at 2:46am

Yes, dot should be ok.

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version