This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
ISAPI_Rewrite 2.x (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : ISAPI_Rewrite 2.x
Subject Topic: Wordpress Permalinks for ISAPI Rewrite 2
Author
Message |
jb510
Newbie


Joined: 21 April 2010
Location: United States
Posts: 5
Posted: 28 October 2010 at 4:42pm

Thanks Anton, it took some looking since I've never "not" had permalinks on
a site.

The links would either look like:
http://wanderingjon.com/?m=201010
(that's default structure and I think not applicable here)
or
http://www.montereycompany.com/blog/index.php/2010/10/
(permalink structure with index.php)
Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 29 October 2010 at 2:46am

Let me explain once again for you to better understand what I want and why.

You said in your previous post that this URL http://www.wlpconsultants.com/2010/06/ is not working for you.
And to make sure your rules are correct I need to know in what way this URL must be processed and what the real request will be (e.g.
/index.php?p=2010/06 or some other pattern).

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 
jb510
Newbie


Joined: 21 April 2010
Location: United States
Posts: 5
Posted: 29 October 2010 at 3:46am

Sorry I made it more confusing than it needed to be... ignore the links
before and the ?m=201010 stuff it's irrelevant


The real link is:
http://www.wlpconsultants.com/index.php/2010/06/

The pretty link should be:
http://www.wlpconsultants.com/2010/10/


My current rewrite rules are:
[ISAPI_Rewrite]
RewriteRule /wp-(.*) /wp-$1 [L]
RewriteRule /(?!(?:img|images))(.*)/? /index.php\?p=$1 [I,L]

these rules work for paths like:
http://www.wlpconsultants.com/index.php/blog/
to
http://www.wlpconsultants.com/blog/

but fail when there are multiple folders like /2010/10/

Back to Top
 
jb510
Newbie


Joined: 21 April 2010
Location: United States
Posts: 5
Posted: 29 October 2010 at 3:48am

sorry typo... obviously those links are both end in the same month /06/

The real link is:
http://www.wlpconsultants.com/index.php/2010/06/

The pretty link should be:
http://www.wlpconsultants.com/2010/06/
Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 29 October 2010 at 4:10am

Ok, then please try to use the following config:

[ISAPI_Rewrite]
RewriteRule /wp-(.*) /wp-$1 [L]
RewriteRule /(?!(?:img|images|index\.php))(.*) /index.php/$1 [I,L]

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 
jb510
Newbie


Joined: 21 April 2010
Location: United States
Posts: 5
Posted: 29 October 2010 at 4:32am

It actually works... I can't tell you how many months I've been trying to get
ISAPI V2 to work with wordpress.

Thank you, Thank you, THANK YOU Anton!

Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

<< Prev Page of 3
 
Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum