This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

Helicon Ape (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : Helicon Ape
Subject Topic: Windows Server R2+IIS7.5+Helicon Ape
Author
Message |
AmiD_T
Newbie


Joined: 04 March 2010
Location: Ukraine
Posts: 3
Posted: 04 March 2010 at 5:11am

Hi
I have follow problem:
Install web server R2, up IIS 7.5 and install Helicon Ape.
And doesn't work any sites. Try try and then "Cannot load".

If i try enable Helicon only for some sites - doesn't work only them. All sites that work without Helicon App - work well. I'm try run on site simple html page - result same - "cannot load"
Anybody can help me?
Thx a lot
Back to Top
 
Vyacheslav
Admin Group


Joined: 02 July 2008
Location: Ukraine
Posts: 1542
Posted: 04 March 2010 at 5:59am

Hello,
Could you please describe the installation process you�ve come through. What version of Helicon Ape do you use?
Please also provide us with error.log file. You may find it within Ape�s installation folder.
Thank you.

__________________
Slavik Shynkarenko,
Helicon Tech.
Back to Top Visit Vyacheslav's Homepage
 
AmiD_T
Newbie


Joined: 04 March 2010
Location: Ukraine
Posts: 3
Posted: 04 March 2010 at 6:47am

Vyacheslav wrote:
Hello,
Could you please describe the installation process you�ve come through. What version of Helicon Ape do you use?
Please also provide us with error.log file. You may find it within Ape�s installation folder.
Thank you.


Version is the last from site
Install:
Next-next
destination folder is C:\Program Files (x86)\Helicon\Ape\
I don't change
In th next window I mark the checkbox "Register Helicon for entrie IIS Server"
Next
Finish
That's all
==============================



Error log is empty




Back to Top
 
Vyacheslav
Admin Group


Joined: 02 July 2008
Location: Ukraine
Posts: 1542
Posted: 04 March 2010 at 8:07am

Seems like normal installation.
Please send C:\windows\system32\ineetsrv\config\applicationHost.config to [email protected]
Thank you.

__________________
Slavik Shynkarenko,
Helicon Tech.
Back to Top Visit Vyacheslav's Homepage
 
AmiD_T
Newbie


Joined: 04 March 2010
Location: Ukraine
Posts: 3
Posted: 04 March 2010 at 8:25am

Vyacheslav wrote:
Seems like normal installation.
Please send C:\windows\system32\ineetsrv\config\applicationHost.config to [email protected]
Thank you.


I was sent
Back to Top
 
Vonhouse
Newbie


Joined: 12 June 2011
Location: United Kingdom
Posts: 1
Posted: 12 June 2011 at 2:29am

Was there a solutions? I don't get an error but ape also does not
work!!
Back to Top
 
Vyacheslav
Admin Group


Joined: 02 July 2008
Location: Ukraine
Posts: 1542
Posted: 14 June 2011 at 3:58am

Hello.
Could you please describe the issue.
Thank you.

__________________
Slavik Shynkarenko,
Helicon Tech.
Back to Top Visit Vyacheslav's Homepage
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version