This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
Common Questions (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : Common Questions
Subject Topic: swf can’t find xml
Author
Message |
sgutierrez
Newbie


Joined: 10 November 2009
Location: United States
Posts: 5
Posted: 10 November 2009 at 8:00am

Hi,

I'm having issues with a swf being able to find the xml. All of the files are in one location and they work if I permanently redirect but not if I just want to keep the url.

This works:
RewriteRule /attendctu/slideshow/(.*) /Schools/CTU_new/othersites/slideshows/student_ctu_sf/$1 [I,RP]

This doesn't work, but I need it to:
RewriteRule /attendctu/slideshow/(.*) /Schools/CTU_new/othersites/slideshows/student_ctu_sf/$1

Any ideas?

Thanks!
Sharon
Back to Top
 
sgutierrez
Newbie


Joined: 10 November 2009
Location: United States
Posts: 5
Posted: 10 November 2009 at 8:01am

Sorry that last line (the one that doesn't work has and should be:

RewriteRule /attendctu/slideshow/(.*) /Schools/CTU_new/othersites/slideshows/student_ctu_sf/$1
Back to Top
 
sgutierrez
Newbie


Joined: 10 November 2009
Location: United States
Posts: 5
Posted: 10 November 2009 at 8:03am

Hmm... this post keeps removing the I in the brackets for. but the rule that doesn't work has an I in the brackets and no RP.
Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 10 November 2009 at 10:41am

Please specify what version of ISAPI_Rewrite you are using - 2 or 3.

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 
sgutierrez
Newbie


Joined: 10 November 2009
Location: United States
Posts: 5
Posted: 10 November 2009 at 11:08am

I am using 2 lite
Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 12 November 2009 at 2:35am

You are talking really weird things as in fact the rule with RP shouldn't work as redirect rule requires fully qualified path to be specified.
Please show what testing request you are making.
And provide IIS log records for this request with desired rule (without RP) in place.
Also please have a look into httpd.parse.errors file for possible errors.

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 
sgutierrez
Newbie


Joined: 10 November 2009
Location: United States
Posts: 5
Posted: 12 November 2009 at 9:10am

Hi Anton,

Thanks for your time.

Actually, we have a lot of rewrites like this and they all work fine. In fact, without the RP in place the only thing that does not work is the loading of the xml that some swfs are looking for.

But I tested a few things this morning and realized it wasn't an issue with the isapi itself, it was an issue with my implementation. I needed an additional rewrite to go a level up for the xml.

Thanks,
Sharon







Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum