This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
HotlinkBlocker (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : HotlinkBlocker
Subject Topic: Embed code links not being translated (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
lantek
Newbie


Joined: 28 October 2008
Posts: 10
Posted: 21 September 2009 at 6:51pm  

Hi there,

I have a flash video player that plays protected content using the embed code below. The 16 Xs get translated fine in IE7, but they dont get translated in IE8 or Safari. I also cant manually sign the link, because its added using a CMS system, and it cant execute server side code.

Here is the code that wont translate.  Many thanks.

<embed
  src='/jwplayer/player.swf'
  width='640'
  height='380'
  bgcolor='#ffffff'
  allowscriptaccess='always'
  allowfullscreen='true'
  flashvars='file=/video/xxxxxxxxxxxxxxxx/video.mpg'
/>

Back to Top
 
lantek
Newbie


Joined: 28 October 2008
Posts: 10
Posted: 21 September 2009 at 9:40pm  

Please ignore this. The problem was not with Hotlinkblocker, and all is working now. Thanks.
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum