This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
Common Questions (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : Common Questions
Subject Topic: Functionality problem after using This (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
eagle
Newbie


Joined: 25 July 2009
Posts: 6
Posted: 25 July 2009 at 1:39am  

Hello,

     My page is working fine before I apply rewrite rule given below:

RewriteEngine on

RewriteRule default.aspx http://www.abc.com[R=301,L]

this pefectly work for 301 redirect but After using this the page is redirect to default page when i click any button of default page and the same functionlity is working fine. when we remove the rule the page is again working right.I am using trail version of helicon.

someone please help me

thanks

Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 27 July 2009 at 5:10am  

Could you please explain more explicitly how do you want this rule to work - what you want to request and what you want to get.
And please show how it really works at the moment (provide some examples).

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 
eagle
Newbie


Joined: 25 July 2009
Posts: 6
Posted: 27 July 2009 at 11:59am  

Hi,

    Thanks for reply.The rule is working fine.Actually the problem is I have some server control like button in header control on click this button as per .net flow its first goes to default.aspx(contant page) than its goes to other user control(masterpage,header etc) and as it goes to page load of default page as per rule it redirect to again domain(default.aspx) and it never goes to header or any user control where the functionality code is written.

With the rule i want only

http://www.abc.com/default to http://www.abc.com

without changing any functionality

Thanks & Regards

Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 28 July 2009 at 4:46am  

Please try to fix your config like this:

RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteRule ^default\.aspx$ / [NC,R=301,L]

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum