This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: To Use LinkFreeze or Not, and IIS sites. (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
xavstack
Newbie


Joined: 13 July 2009
Location: United Kingdom
Posts: 1
Posted: 13 July 2009 at 3:02pm  

Hi All,

total ignoramous here.

I've got a dynamic website and i'd like to have Google
see static and not dynamic URLs. There are so many terms
and i've read a good amount of stuff on Apache, PHP
rewrite and/or mod rewrite etc. I'm still lost.

Can i use Link Freeze on a normal web site? If so, could
someone please tell me in plain english how to register
linkfreeze.dll ? It's not even explained in the Manual
Install help file. Or just how i get LinkFreeze to work?

Am i barking up the wrong tree? If so are there any
standard rewrite progs for normal web sites?
Thanks!
Back to Top Visit xavstack's Homepage
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 14 July 2009 at 2:21am  

Yes you may use LinkFreeze for a dynamic site to transform links to static format.
The basics of LinkFreeze are outlined here.

The installation process is described here and
here.

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum