This forum has been moved here:
Helicon Tech Community Forum

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  HelpHelp   RegisterRegister  LoginLogin
LinkFreeze (Forum Locked Forum Locked)
 Helicon Tech : LinkFreeze
Subject Topic: Newbie problems with Plesk (Topic Closed Topic Closed)
Author
Message |
vtechdev
Newbie


Joined: 30 June 2009
Posts: 2
Posted: 30 June 2009 at 2:41am  

Hello,

I just installed Link Freeze with the msi package, and the tab appears when I open site properties, however on the ISAPI tab is shows priority unknown, and it does not seem to have any effect.

I'm on Win Server 2003 R2 running plesk 9.2.1

Any help would be appreciated.

Back to Top
 
Anton
Admin Group


Joined: 30 January 2007
Location: Ukraine
Posts: 10519
Posted: 30 June 2009 at 7:28am  

The priority will change upon IIS restart.
Please show the config you use and make sure the user running Application Pool with LinkFreeze has sufficient permissions for the LinkFreeze
folder and dlls.

__________________
Regards,
Anton
Back to Top
 
vtechdev
Newbie


Joined: 30 June 2009
Posts: 2
Posted: 30 June 2009 at 10:59am  

Thanks for getting back to me, after a lot of expermentation I finially realized that IIS was not configured to allow LinkFreeze to run, I thought that the install did everything necessary, but I had to add LinkFreeze to the Web Service Extension and set it to allowed.
It is running now.
Back to Top
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This forum has been locked by a forum administrator.

Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum